Een bijzondere foto voor nu maar zeker ook een hele mooie herinnering voor later

De mooiste foto's laten maken van uw pas geboren baby? Dan zit u goed bij Fotoversum ! Een Newbornshoot vindt plaats in de fotostudio en zal ongeveer 1,5 uur in beslag nemen. Na de Newbornshoot ontvangt u binnen 14 dagen 10 foto’s op een usb stick. En dat voor maar € 99,- (inclusief BTW).

Newborn fotografie

 

Newborn fotografie is een bijzondere fotoshoot waarin uw pasgeboren kindje centraal staat. Tijdens deze shoot zal ik uw kindje op een hele mooie manier vastleggen. Een bijzondere foto voor nu maar zeker ook een hele mooie herinnering voor later.

De fotoshoots vinden plaats in de studio. Tijdens de fotoshoot is er voldoende ruimte en tijd voor u om even met uw kindje te knuffelen, een schone luier te geven of een flesje te drinken. Rust en veiligheid voor uw kindje staan bij mij altijd voorop.

Bij voorkeur plan ik de Newbornshoot als uw kindje tussen de 6 en de 12 dagen oud is. Dit omdat moeder en kindje dan een beetje zijn bijgekomen van de bevalling en uw kindje nog veel slaapt en heel flexibel en lenig is zodat ik verschillende poses kan fotograferen. Maar uiteraard is het na deze periode ook mogelijk om een fotoshoot te plannen en hele mooie foto’s te maken.

Naast mijn passie voor fotografie heb ik jaren gewerkt op een kinderdagverblijf als Pedagogisch medewerkster. Mijn ervaring met kinderen is dan ook een hele grote meerwaarde tijdens deze Newbornshoot.

 

Tip: Boek de Newbornshoot al als u zwanger bent. Hierdoor bent u verzekerd van een plekje in de agenda.  Op het moment dat uw kindje is geboren kunnen we de definitieve datum en tijd afspreken.

Heeft u vragen over de Newbornshoot neem dan gerust contact met ons op.