Een bijzondere foto voor nu maar zeker ook een hele mooie herinnering voor later

Is jouw kindje (bijna) jarig? En wil je dit op een feestelijke manier vastleggen?  Dan zit je goed bij Fotoversum ! Een Cakesmash is een leuke en originele manier om de verjaardag van jullie kindje vast te leggen! Het is een fantastische ervaring voor je kindje én voor jullie zelf! Boek nu een Cakesmash voor  € 250,- (inclusief BTW).  

Cakesmash

Tijdens deze shoot wordt er gebruik gemaakt van een speciaal voor uw kindje gemaakte taart en de achtergrond/ ondergrond en benodigde accessoires worden daar met veel zorg bij gezocht. Dit alles zal altijd in overleg met u plaatsvinden. Uw kindje mag lekker kliederen, snoepen van de taart, de taart kapot slaan, of zelfs er bovenop gaan zitten. Gewoon datgene wat uw kindje met de taart wilt doen en dat is precies wat er tijdens deze fotoshoot centraal staat en het zo uniek maakt!

Het resultaat: vieze voetjes, plakkerige handjes en een lief gezichtje vol met taart! Geweldige foto’s voor bijvoorbeeld aan de muur, op een uitnodigingskaart voor een bijzondere verjaardag en altijd als mooie herinnering aan zijn/haar 1e verjaardag.

Ik begin deze shoot met een paar portret foto’s zonder taart. Op deze manier hebben jullie direct een paar leuke portret foto’s van jullie kindje. En kan hij/zij even rustig wennen aan de omgeving, de flitsers en aan mij. Daarna komt de taart erbij en kan het feestje beginnen.

We kunnen de shoot afsluiten (indien gewenst) met een lekker warm badje. Dit is mogelijk voor kindjes tot 1 jaar. Zo kunnen we de plakkerige handjes en voetjes schoonmaken én het levert super schattige beelden op!

Deze fotoshoot duurt ongeveer 1 á 1.5 uur en de kosten zijn €250,-

de Cakesmash is inclusief:

  • Taart (kleur + decoratie naar keuze)
  • Decoratie (Thema en kleur naar keuze)
  • luxe album van 20×20 met platliggende pagina’s
  • 5 digitale bestanden in hoge resolutie
  • Een lekker fris badje voor na het kliederen

Na afloop van de cakesmash mogen jullie de heerlijke taart mee naar huis nemen.

Wilt u meer informatie over de Cakesmash? Neem dan contact op via de contactpagina